ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

 

 

 

ce apr

 

 

iso-9001-2008-1

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΡΟΛΑ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μας ωθήσουν να επιλέξουμε ρολά και ειδικότερα ρολά αλουμινίου για τα εξώφυλλα του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου μας.

age 1ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ . Τα ρολά είναι ο πιο οικονομικός (φθηνός) τύπος εξώφυλλου αφού το κόστος του σε σύγκριση με ένα ανοιγόμενο ή συρόμενο πατζούρι υπολείπεται κατά πολύ. Ένα π.χ. ανοιγόμενο πατζούρι έχει περίπου ίση αξία με ένα ηλεκτρικό (με μοτέρ) ρολό, πόσο μάλλον όταν το ρολό είναι χειροκίνητο. Για την τοποθέτηση του ανοιγόμενου ή του συρόμενου πατζουριού χρειάζονται ειδικές γνώσεις π.χ. ρυθμίσεις εξαρτημάτων όπως ράουλα, μεντεσέδες, κλειδαριές, πατζουρόβεργες Το ρολό λόγω της απλότητας του τοποθετείται πιο εύκολα, πιο γρήγορα, επομένως και πιο οικονομικά. Επίσης τα ρολά δεν επεμβαίνουν στο κόστος της οικοδομής όπως τα άνοιγόμενα (κτίσιμο κάτω από το δοκάρι για μείωση του ύψους) ή τα συρόμενα (κτίσιμο διπλού τοιχώματος με ακριβές κενό). Τα ρολά έχουν την δυνατότητα να καλύπτουν πολύ μεγάλα ανοίγματα χωρίς να επιβαρύνουν το κόστος της τοιχοποιίας.Μας εξασφαλίζουν και κάποια εξοικονόμηση ενέργειας αφού για την λειτουργία τους (χειρισμός τους από μέσα) δεν χρειάζεται να ανοίξουμε τα τζάμια οπότε δεν έχουμε και κάποια ανεπιθύμητη διαφυγή θερμοκρασίας. Για την σωστή λειτουργία τους σε βάθος χρόνου δεν χρειάζονται καμία δαπάνη συντήρησης όπως χρειάζονται οι άλλοι τύποι εξωφύλλων (ρυθμίσεις, αντικαταστάσεις εξαρτημάτων) που σε κάποιες περιπτώσεις είναι και δυσανάλογα ακριβή και με μεγάλη αναστάτωση του χώρου. Τα ρολά αλουμινίου ειδικότερα δεν χρειάζονται και καμία συντήρηση για το χρώμα τους όπως π.χ. τα ξύλινα (επαναβαφή μετά από κάποια χρόνια). Τέλος, σε περίπτωση βλάβης έχουν πολύ μικρό κόστος επισκευής η οποία γίνεται γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση του χώρου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Στα ρολά εξωτερικά δεν υπάρχουν εμφανή εξαρτήματα όπως μεντεσέδες ή κλειδαριές, στα οποία όταν προκληθεί φθορά θα έχουμε σαν αποτέλεσμα την παραβίαση τους όπως συμβαίνει στους άλλους τύπους εξωφύλλων. Αυτός που θέλει να παραβιάσει ένα ρολό πρέπει κόψει ή να παραμορφώσει απευθείας τα προφίλ που το αποτελούν, πράγμα θορυβώδες και χρονοβόρο άρα και πιο αποτρεπτικό. Ειδικότερα τα ρολά της εταιρείας μας υποστηρίζονται από ειδικά σχεδιασμένα προφίλ με πολύ μεγάλη ακαμψία, συνεπώς και μεγάλη αντοχή στην παραβίαση. Επίσης υποστηρίζονται και από ειδικά εξαρτήματα όπως π.χ. σύρτες ασφαλείας, αναρτήρες ασφαλείας, ειδικά μοτέρ. Όλα αυτά μεγιστοποιούν την μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας που ούτως ή άλλως σου παρέχει ένα ρολό.  

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Τα ρολά δεν καταλαμβάνουν ωφέλιμο χώρο. Ένα ανοιγόμενο εξώφυλλο, κατά την λειτουργία του (περιστροφή σε θέση ανοίγματος ή κλεισίματος) καταλαμβάνει ωφέλιμο χώρο στο μπαλκόνι. Ένα συρώμενο έχει καταλάβει ωφέλιμο χώρο όταν υποχρεωθήκαμε να χτίσουμε διπλό τοίχο ώστε να το χωνέψουμε εντός του. Ο χειρισμός των ρολών γίνεται μέσα από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε κουρτίνες και τζάμια και χωρίς να χρειάζεται να εκτεθούμε σε ανεπιθύμητες συνθήκες όπως είναι μια χαμηλή ή υψηλή θερμοκρασία ή η αδιάκριτη ματιά του απέναντι γείτονα. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε τον τρόπο χειρισμού τους ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις δυνατότητες μας. Τα ρολά μπορούν να είναι χειροκίνητα, ηλεκτρικά, τηλεχειριζόμενα κατά μόνας ή ομαδοποιημένα, συνεργαζόμενα με «έξυπνο σπίτι». Με αισθητήρες αέρος - φωτός (ασύρματους ή ενσύρματους) μπορούν να λειτουργούν και αυτόνομα. Με την χρήση «έξυπνων μοτέρ» (ανίχνευσης εμποδίων, αυτορρυθμιζόμενα) φωτοκύτταρων ασφαλείας κ.α. εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία τους και προστατεύουμε τον χρήστη. Ότι και να επιλέξουμε θα λειτουργούν πάντα αθόρυβα και το άνοιγμά τους θα είναι πάντα ελεγχόμενο ώστε να μπορούμε να ρυθμίζουμε όπως θέλουμε τον φωτισμό και τον αερισμό του χώρου μας. Τέλος συνεργάζονται με όλους τους τύπους κουφωμάτων χωρίς δεσμεύσεις.    

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. Ξεκινώντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ενός ακινήτου, με τα ρολά έχουμε τις λιγότερες δεσμεύσεις αφού μπορούμε να καλύψουμε όσο μεγάλα ανοίγματα θέλουμε χωρίς την χρήση τοιχοποιίας. Όταν είναι ανοικτά, έχουμε την δυνατότητα ολικής απόκρυψης τους εντός της τοιχοποιίας.Τα υλικά τους παράγονται σε διάφορα σχέδια και στυλ ώστε να καλύπτουν όλες τις αισθητικές ανάγκες και οι χρωματικές τους επιλογές, είναι απεριόριστες.

ΓΙΑΤΙ ΡΟΛΑ PLUS ONE

  Τα ρόλα συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλωνκκκ τύπων εξωφύλλων ώστε να είναι πιό ψηλά στην προτίμηση μας. Ξεκινώντας κάποιος από αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να δεί την υπεροχή της εταιρείας σε τεχνογνωσία, ποιότητα, ασφάλεια και συνέπεια. Τα ρολά έχουν πλεονεκτήματα και η PLUS ONE είναι ο κατασκευαστής που τα αναδεικνύει, τα επιβεβαιώνει και τα υπογράφει.