ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

 

 

 

ce apr

 

 

iso-9001-2008-1

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΡΟΛΩΝ

 ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ  Χρησιμοποιείται για ρολά με βάρος έως 12 κιλά , κυρίως επικαθήμενα πάνω στο κούφωμα αλλά και εξωτερικά με την προσαρμογή ενός ειδικού οδηγού ιμάντα.

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ   Χρησιμοποιείται για ρολά με βάρος έως 12κιλα , μόνο εξωτερικά .

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΙΩΤΗΡΑ ΙΜΑΝΤΑ  Χρησιμοποιείται για ρολά με βάρος έως 17 κιλά . Ιμάντας με ειδικό μηχανισμό που υποβοηθά τον χειριστή στην ανύψωση του βάρους.

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΑΝΙΒΕΛΑ  Χρησιμοποιείται για ρολά με βάρος έως 26 κιλά . Διατίθεται με αποσπώμενο η σταθερό κοντάρι χειρισμού. Υπάρχουν δυο τύποι α. με σχέση μετάδοσης 1/5 έως 18 κιλά β. με σχέση μετάδοσης 1/11 έως 26 κιλά. Η κούπα του άξονα που χρησιμοποιούμε στην κίνηση με μανιβέλα είναι πάντα μεταλλική, βαρέως τύπου.  

ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΟΤΕΡ

ΜΟΤΕΡ ΑΠΛΑ  Λειτουργούν με διακόπτη.

ΜΟΤΕΡ-ΜΑΝΙΒΕΛΑ  Λειτουργούν με διακόπτη και επιδέχονται χειρισμό με μανιβέλα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος .

ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΚΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Για χειρισμό από απόσταση χωρίς καλώδια. Μας δίνουν δυνατότητα ομαδοποίησης ρολών. Σε μερικά μοντέλα συνδυάζεται και διακόπτης . .

ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΜΠΟΔΙΟΥ, ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ  Προστατεύουν τον χρήστη και αυτοπροστατεύονται αφού σε περίπτωση που μπλοκαριστούν από κάποιο εμπόδιο σταματούν αυτόματα την λειτουργία τους. Έχουν ηλεκτρονικά όρια τα οποία ανιχνεύουν μόνα τους και επιδέχονται σύρτες ασφαλείας. Υπάρχουν και με ενσωματωμένο δέκτη τηλεχειρισμού.  

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ – ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ  Για χειρισμό από απόσταση χωρίς καλώδια. Στην πλειοψηφία τους τοποθετούνται μέσα στο κουτί του ρολού (κρυφοί) για λόγους αισθητικούς. Μας δίνουν δυνατότητα ομαδοποίησης ρολών. Με απλούς ή κυλιόμενους κωδικούς για μεγαλύτερη ασφάλεια. Τηλεχειριστήρια σε διάφορα σχέδια μονοκάναλα ή πολυκάναλα για τον χειρισμό πολλών συσκευών ή και ομαδοποιήσεις.

ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Εποπτεύουν τον χώρο κάτω από το ρολό και όταν ανιχνεύσουν κάποια κίνηση ή εμπόδιο αντιστρέφουν την κίνηση του ρολού ή το ακινητοποιούν.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣ – ΦΩΤΟΣ Υπάρχουν ενσύρματοι και ασύρματοι. Το ρολό κινείται αυτόματα χωρίς την παρέμβαση του χρήστη, όταν ανιχνεύσει την ποσότητα φωτός ή αέρα που έχουμε ρυθμίσει.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ  Ενσύρματοι ή ασύρματοι σε διάφορα σχέδια και χρώματα και για διάφορες λειτουργίες π.χ. χρονοδιακόπτες..