ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

 

 

 

ce apr

 

 

iso-9001-2008-1

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ CE

  Η εταιρεία μας θεωρώντας αυτονόητη αλλά και χρήσιμη την συμμόρφωση των προιόντων της με τα ευρωπαικά πρότυπα την έπραξε πριν ακόμα επιβληθεί από την ελληνική νομοθεσία. Συγκεκριμένα, η διαδικασία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009 και ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. 
 
  Για τις δοκιμές που απαιτούνται από τα ευρωπαικά πρότυπα δεν επιλέξαμε κάποιο εξωτερικό εργαστήριο δοκιμών αφού κανένα δεν πληρούσε τις δυνατότητες μετρήσεων των ρολών μας σε μέγιστες διαστάσεις κατασκευής παρά μόνο σε ενδεικτικές. Αυτό από την μία πλευρά δεν θα μας έδινε ολοκληρωμένη εικόνα της απόδοσης των ρολών μας και από άλλη θα μας καθιστούσε παράνομους αφού με βάση τα πρότυπα ΕΝ13659, ΕΝ13527 και ΕΝ1932, η μέτρηση που πραγματοποιείται σε μία διάσταση καλύπτει με CE μόνο τις κατώτερες από αυτήν διαστάσεις. Σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα που προαναφέραμε, την ευρωπαική αλλά και ελληνική νομοθεσία, οι ανώτερες του δοκιμίου διαστάσεις, είναι δυσμενέστερες και μη γνωρίζοντας την απόδοση τους απαγορεύεται να διατίθενται στην αγορά.
   Θεωρήσαμε λοιπόν σωστό να αναλάβουμε την δαπάνη της δημιουργίας ενός δικού μας χώρου δοκιμών στον οποίο μπορούμε ανά πάσα στιγμή να μετράμε την απόδοση των ρολών μας και να τα εξελίσουμε ποιοτικά. Σε αυτόν το χώρο, με την επίβλεψη έμπειρων, και ανεξάρτητων μηχανολόγων πραγματοποίησαμε μετρήσεις απόδοσης των ρολών μας στις μέγιστες διαστάσεις πράγμα που μας καθιστά ίσως μοναδικούς σε όλη την Ελλάδα. 
Επώνυμες ελληνικές βιομηχανίες του αλουμινίου αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία μας και τις δυνατότητες μας, μας έφεραν τα προιόντα τους για μέτρηση της απόδοσης τους και συνολική αξιολόγηση τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά συνηγορούν στο ότι ο πελάτης μας μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την σε βάθος χρόνου σωστή και εύρυθμη λειτουργία των προιόντων μας.

IMGP0152  IMGP0006  IMGP0079

IMGP0092  IMGP0052  IMGP0107

ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗΣ Page 2ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗΣ Page 3 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗΣ Page 4ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗΣ Page 5  

Αντίγραφο από ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ CE v3