ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Ρολά κατοικιών

Ρολά κατοικιών

ΡΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ  Ελαφρού ή βαρέως τύπου. Χειροκίνητα ή ηλεκτρικά. Συμβατικά ή θερμοδιακοπτόμενα. Αθόρυβη λειτουργία. Δυνατότητα ομαδοποιήσεων, αυτοματισμοί. Με πολλές λύσεις ασφάλειας. Σε όλα τα χρώματα. Δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Συνεργάζονται με όλες τις σειρές και τύπους κουφωμάτων.  

Γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Κατασκευή όλων των τύπων γκαραζόπορτας, σε όλες τις διαστάσεις και σε όλα τα χρώματα. Κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων με ποιοτικές κατασκευές για απροβλημάτιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου. Χειροκίνηση ή αυτόματη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Service - Επισκευές

Service - Επισκευές

Επισκευή - αντικατάσταση μοτέρ, τηλεχειρισμών, περσίδων, φθαρμένων εξαρτημάτων. Άμεσα από ειδικό συνεργείο.   

Ρολά και ασφάλεια

Ρολά και ασφάλεια

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΡΟΛΑ Με ειδικά σχεδιασμένα προφίλ, με μεγάλη ακαμψία γιά αντοχή στην παραβίαση. Εξαρτήματα για το μπλοκάρισμα του ρολού. Μοτέρ με ανίχνευση εμποδίου. Σύρτες χειροκίνητοι, σύντομα και αυτόματοι (διεθνής πατέντα).

Η παραγωγή

Η παραγωγή

 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  Με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό στην οποία εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρησης ποιότητας ISO 9001. Τηρούνται όλες οι προυποθέσεις για συμόρφωση των προιόντων μας με τα ευρωπαικά πρότυπα CE. Επίσης τηρείται σήμανση με ταυτότητα του κάθε παραγώμενου προιόντος. Εγγύηση ποιότητας η πολύχρονη εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία μας.

Εγγύηση των μοτέρ

Εγγύηση των μοτέρ

ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Τα μοτέρ των ρολών εισάγονται από τους ευρωπαικούς οίκους NICE Ιταλίας, BECKER Γερμανίας και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση 5 ετών. Τηρούνται απόλυτα τα όρια χρήσης που θέτουν οι κατασκευαστές των μοτέρ. 

Ποιότητα υλικών

Ποιότητα υλικών

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Πιστοποιημένες σε όλα τα επίπεδα παραγωγής τους, από τα πιό σύγχρονα και καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συστημάτων αλουμινίου. Απεριόριστες χρωματικές επιλογές με όλες τις βαφές να γίνονται σε πιστοποιημένα εργοστάσια και να συνοδεύονται από τα κατάλληλα πιστοποιητικά.

CE και νομιμότητα

CE και νομιμότητα

  ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ CE Οι μετρήσεις για το CE βάσει νόμου πρέπει να είναι πραγματικές και όχι θεωρητικές. Να γίνονται στις μέγιστες διαστάσεις κατασκευής και όχι σε ενδεικτικές μικρού μεγέθους. Η πώληση διαστάσεων μεγαλύτερων του δοκιμίου απαγορεύεται από τον νόμο. Η παραβίαση του νόμου δεν αφορά μόνο τον κατασκευαστή ρολών αλλά και κάθε αντιπρόσωπο του, έμπορο ή κατασκευαστή που διαθέτει αυτά τα ρολά στην αγορά. Η τεκμηρίωση των ορθών και νόμιμων δοκιμών μας είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο.                ...

Θερμοδιακοπή

Θερμοδιακοπή

ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ = ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ   Με τα θερμοδιακοπτόμενα ρολά PLUS ONE επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Οι συντελεστές θερμοπερατότητας των κουτιών έχουν μετρηθεί σε γνωστά εργαστήρια του εξωτερικού όπως το ENSINGER και το ROSENHEIM Γερμανίας και είναι οι χαμηλότεροι στην ελληνική αγορά. Προτιμήστε τα και για την υψηλή ηχομόνωση που παρέχουν.  

Εν κινήσει

Εν κινήσει

Γιώργος Λυντζέρης   -  FOUND FOUND FOUND  -  Γλυπτική   Ο Γιώργος Λυντζέρης, επιστρέφει στον χώρο της πρώτης του έκθεσης στην γκαλερί Αγκάθι - Κartά-λος, στην Κυψέλη, , αυτή την φορά με γλυπτική. Δη-μιούργησε ένα ενιαίο νέο κόσμο, που ξεπηδάει από το μέλλον, έχοντας όμως βαθειές μνήμες στο παρελθόν. Σαν κτερίσματα στον θεό της μνήμης και της ζωής, τα νέα γλυπτά του, έχουν το κάθε ένα την δική του ιστορία, αλλά και όλα μαζί, έχουν κάτι να αφηγηθούν, αρκεί να μισοκλείσεις...

 • Ρολά κατοικιών

 • Γκαραζόπορτες

 • Service - Επισκευές

 • Ρολά και ασφάλεια

 • Η παραγωγή

 • Εγγύηση των μοτέρ

 • Ποιότητα υλικών

 • CE και νομιμότητα

 • Θερμοδιακοπή

 • Εν κινήσει

Γιώργος Λυντζέρης   -  FOUND FOUND FOUND  -  Γλυπτική

22222

1 

 • Ο Γιώργος Λυντζέρης, επιστρέφει στον χώρο της πρώτης του έκθεσης στην γκαλερί Αγκάθι - Κartά-λος, στην Κυψέλη, , αυτή την φορά με γλυπτική. Δη-μιούργησε ένα ενιαίο νέο κόσμο, που ξεπηδάει από το μέλλον, έχοντας όμως βαθειές μνήμες στο παρελθόν. Σαν κτερίσματα στον θεό της μνήμης και της ζωής, τα νέα γλυπτά του, έχουν το κάθε ένα την δική του ιστορία, αλλά και όλα μαζί, έχουν κάτι να αφηγηθούν, αρκεί να μισοκλείσεις τα μάτια και να τα αφήσεις να σου μιλήσουν. Ένας κόσμος παραδοξότητας, μια εγκα-τάσταση, που η απουσία του χρώματος, ενισχύει την συνολικότητα αυτου που - τελικά - καταλήγει να είναι ένας ολόκληρος νέος κόσμος.

 

 ΕΓΚΑΙΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Μαρτίου 2019, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00

                  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΜΕΧΡΙ 30 / 03 / 2019

Μηθύμνης 12 & Επτανήσου Αθήνα 112 57, Αθήνα, τηλ.: 210 86 40 250 Δευτέρα έως και Σάββατο 11:30 - 13:30. Τρίτη έως Παρασκευή 18:30 - 20:30 www.agathi.gr //// Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

'' Πίσω σε μένα ''  Το νέο βιβλίο του Άγγελου Γέροντα από τις εκδόσεις Βήτα.

… η αστική κανονικότητα, ιδιάζουσες οικογενειακές λεπτομέρειες, αμείλικτα πολιτικοκοινωνικά συμπτώματα, και προπάντων, επειδή οι θνητοί απειλούνται εν τέλει μονάχα από τη θνητότητα, η φθορά του σώματος: ένας καταστροφικός σεισμός τον οποίο –μολονότι τον προβλέψαμε και τον περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή– έχουμε διαλέξει να ξεχνάμε…                                                       

 PisoSeMena 2

PisoSeMena

 

 

 

 

Music Highway Festival - Mountain Edition - Φεστιβάλ στον Ταύγετο

29 - 30  /  7  / 2017

Music Highway Festival MOUNTAIN poster

Το Music Highway Festival γίνεται καλοκαιρινό!
Το αναγνωρισμένο και άκρως επιτυχημένο φεστιβάλ της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής, μετά από 6 χρόνια σταθερής παρουσίας και διαρκώς ανοδικής πορείας στο ιστορικό Κύτταρο της Αθήνας, κάνει την πρώτη του εκδρομή έξω από την πρωτεύουσα. Το Music Highway Festival έκανε την εμφάνισή του το Φεβρουάριο του 2012 ως μία νέα πρόταση στα εγχώρια συναυλιακά δρώμενα. Με πρωτεργάτες και οικοδεσπότες τους Mr. Highway Band και τη δημιουργική ομάδα των Creatures κατάφερε από την πρώτη στιγμή να εξελιχθεί σε θεσμό και σημείο αναφοράς για όλους τους φίλους της ανεξάρτητης, rock αλλά όχι μόνο, μουσικής της χώρας. Μερικά από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής έχουν δώσει το παρόν στο Music Highway Festival, ενώ δεν είναι λίγα και τα σχήματα που έχουν αναδειχθεί μέσα από αυτό, καθώς μία από τις βασικές αρχές του φεστιβάλ είναι να δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν τη δουλειά τους. Εκτός από τους δημιουργούς του, Villagers of Ioannina City, The Big Nose Attack, Bullets, Empty Frame, Beggars, Dustbowl, Penny Dreadful, Thee Holy Strangers, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν περάσει από το σανίδι του Music Highway Festival.
Η καλοκαιρινή εκδοχή του φεστιβάλ περιλαμβάνει εκδρομή στον μαγευτικό Ταϋγετο. Ο παραδοσιακός ξενώνας Faris, στην υπέροχη τοποθεσία Γόλα – Γοράνοι, στην ανατολική πλευρά του βουνού και σε υψόμετρο 1000 μέτρων, θα φιλοξενήσει ένα διήμερο μουσικής και διασκέδασης μέσα στη φύση. Το Σάββατο, 29, και την Κυριακή, 30 Ιουλίου, το Music Highway Festival θα πάρει τα βουνά κουβαλώντας μαζί του τα γνωστά υψηλά του στάνταρ και κάποιες από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές μπάντες της χώρας. Με χώρο για κατασκήνωση και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, με πεζοπορίες και άλλες δραστηριότητες, το καλοκαιρινό Music Highway Festival προσκαλεί τους απανταχού φίλους της μουσικής και της φύσης να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.
Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου στα πλαίσια του φεστιβάλ Κάλεσμα Στον Ταϋγετο
Παραδοσιακός Ξενώνας Faris (Γόλα – Γοράνοι, Ανατολικός Ταϋγετος)
Οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:30 
Είσοδος: 8 ευρώ / 1 ηµέρα    12 ευρώ / 2 ηµέρες 

Επικοινωνία:    https://www.facebook.com/musichighwayfestival/

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017
The Last Drive
Mr. Highway Band
Black Hat Bones
Lustin Jane

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017
Villagers of Ioannina City (VIC)
The Big Nose Attack
Daddy’s Work Blues Band
Ftoo Fighters

The Last Drive: Οι συστάσεις είναι περιττές, όταν μιλάμε για τη μεγαλύτερη rock μπάντα της χώρας. Με πάνω από 30 χρόνια πορεία, η μηχανή των Last Drive παραμένει ακόμα αναμμένη και θα ανέβει στο βουνό με καινούριο μάλιστα υλικό.
Villagers of Ioannina City (VIC): Το φαινόμενο από τα Γιάννενα με το μοναδικό συνδυασμό του heavy – stoner ήχου, της ψυχεδέλειας και της παράδοσης και τους χιλιάδες οπαδούς να τους ακολουθούν παντού. Κάθε τους εμφάνιση αποτελεί γεγονός και μοναδική εμπειρία.
Mr. Highway Band: Από τους κορυφαίους εκπροσώπους του rock στην Ελλάδα και μία από τις πιο δραστήριες μπάντες της σκηνής, οι διοργανωτές του Music Highway Festival, με τον εξαιρετικό νέο δίσκο τους, “The Rebel Artist”.
The Big Nose Attack: Το περιβόητο blues – rock δίδυμο από το Μπραχάμι. Με 3 δίσκους και άπειρες συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, με εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως οι Black Keys, οι Blues Pills κ.α., οι Big Nose Attack αποτελούν σίγουρα ένα από τα πιο hot σχήματα της χώρας.
Black Hat Bones: Η heavy rock’n’roll τετράδα παίζει στην έδρα της, καθώς μπορεί να ζουν στην Αθήνα, αλλά κατάγονται από τη Σπάρτη. Με πολύ πρόσφατη την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, “Born In A Thunder”, και με το όνομά τους να φιγουράρει στο line up του φετινού Eject Festival, μιλάμε σίγουρα για ένα από τα πιο φορμαρισμένα συγκροτήματα αυτή τη στιγμή.
Daddy’s Work Blues Band: Ηλεκτρισμός και blues ατμόσφαιρα από το Σικάγο. Οι αθηναίοι Daddy’s Work Blues Band ξέρουν να ξεσηκώνουν.
Lustin Jane: Οι σπαρτιάτες Lustin Jane ροκάρουν από το 2012 και με το πολύ δυνατό EP τους, “Taste”, δείχνουν ότι η ελληνική επαρχία αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή καλής μουσικής και συγκροτημάτων.
Ftoo Fighters: Ακόμα περισσότερο rock ‘n’ roll από τη Σπάρτη. Ένα μόνο “t” τους χωρίζει από τη διάσημη παρέα του Dave Grohl.

Στιγμιότυπο οθόνης 136

 

 

Παρουσίαση του βιβλίου “Poetry on Papyrus” του Άγγελου Γέροντα

Φεβρουάριος 6, 2017

GerontasPoetry2
Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ παρουσιάζουν το βιβλίο “Poetry on Papyrus” του Άγγελου Γέροντα, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:15 στο θέατρο «Αλκμήνη» (Αλκμήνης 12, Πετράλωνα).

Ο συγγραφέας Άγγελος Γέροντας με αφορμή την αγγλική μετάφραση και έκδοση διηγημάτων του, μαζί με την ποιήτρια και μεταφράστρια ισπανόφωνης λογοτεχνίας Αθηνά-Στυλιανή Μίχου, θα εκφράσουν σκέψεις και απόψεις για τη μετάφραση λογοτεχνίας και θα διαβάσουν κείμενα μεταφρασμένης λογοτεχνίας. Αγγλικά κείμενα του Poetry on Papyrus θα διαβάσει η παιδοψυχολόγος Εύη Φιλιππίδη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το “George Spanos Trio” (Γιώργος Σπανός: κιθάρα, τραγούδι, Νίκος Καπηλίδης: τύμπανα, Γιώργος Πολίτης: μπάσο) με το πρόγραμμα “Yellow Music Tale” (εμπνευσμένο από το διήγημα “Yellow Fairy Tale”).

Ο πεζογράφος Άγγελος Γέροντας -γιος των συγγραφέων Δημήτρη και Ράνιας Γέροντα- είναι ιατρός-νευρολόγος, με ιδιαίτερη ενασχόληση στα πεδία της νοητικής υστέρησης και της επιληψίας. Είναι τακτικό μέλος της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας, του Συλλόγου των Αθηναίων και της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Η συλλογή διηγημάτων «Ρακένδυτη νύχτα» εκδόθηκε στο Λονδίνο (εκδ. Minerva Press, 1997) μεταφρασμένη στα αγγλικά «Night in tatters» από τον πατέρα του, συγγραφέα και μεταφραστή Δημήτρη Γέροντα. Μεταφρασμένα διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί σε γαλλικά και σλοβενικά λογοτεχνικά έντυπα.

                          ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ 

(2016) Poetry on Papyrus, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2015) Φλούδες μοναχικότητας, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2013) Εννέα. Τρυφερή Αθήνα, Γαβριηλίδης
(2013) Οι μαρκήσιοι των ταξιδιών, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2011) Η παραβολή του Αντισθένη, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2011) Ρακένδυτη νύχτα, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2011) Χωρίς κασκόλ, Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
(2010) Η εσωτερική εφημερία του Άγγελου Σπερχή, Γαβριηλίδης
(2009) Η παραβολή του Αντισθένη. Ρακένδυτη νύχτα, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2008) Λευκή ανθολογία, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2005) Η επίσκεψη της ασταθούς κυρίας και άλλα διηγήματα, Γαβριηλίδης
(2003) Η ιατρική της τέχνης, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2001) Μήπως θυμάσαι τη Μιμί-λα-Ροζ;, Γαβριηλίδης
(1998) Ηλίου φαεινότερον, Γαβριηλίδης
(1993)

Οι μαρκήσιοι των ταξιδιών, Αστάρτη

 

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

320011 PlusOne

 320011 Plus One Αλουμίνια

Daddy's Work Blues Band στο Half Note Jazz Club

plus half 4

plus half 2

plus half 3 2

plus half 1

plues one blues 

 

 

Daddy's Work Blues Band και The Jumpin Bones στο Half Note Jazz Club

halfnote black sosti